loading

Kontakt.

Finner du ikke svar på dine spørsmål i FAQ? Trenger du hjelp, eller er på jakt etter mer informasjon? Ikke nøl med å ta kontakt med OnStar-sentralen vår. Vårt serviceteam er klar til å hjelpe deg.Ring OnStar   Ring OnStar    Send eSend e-post-post Send brev    Send brev 

Lokal avgiftsfri: 80 05 82 17

Lokal belastet: 23 02 46 44

Internasjonalt avgiftsfri: (00)800 800 22 334

onstar.europe@onstar.com 

OnStar Europe Ltd,

Osborne Rd, Luton, Bedfordshire

LU1 3YT, UK1 - 151 - 150

United KingdomOnStar FAQ.


Når vil OnStar-tjenestene opphøre?
Alle OnStar-tjenester vil opphøre den 31.desember 2020. Siste dato for aktivering av 12 måneders gratis prøveperiode er 30. november 2019. Aktivering av 12 måneders gratis prøveperiode vil ikke være mulig etter denne datoen.

 

Hvordan kommer jeg i gang med å bruke OnStar?
Når du kjøper en bil utstyrt med OnStar, må du registrere og aktivere OnStar for at det skal fungere. Bare trykk på den blå serviceknappen for å snakke med en OnStar-konsulent og be om en e-post med invitasjon. Når du mottar invitasjonen på e-post, kan du aktivere og sette opp OnStar-kontoen. Hvis du har flere spørsmål, kan du også trykke på serviceknappen for å kontakte en OnStar-konsulent.

 

Hvordan får jeg tilgang til OnStar-kontoen min?
Når kontoen din er aktivert, kan du få tilgang til OnStar-kontoen din både via internett og OnStar-appen.

 

Hvordan kan jeg si opp abonnementet mitt?
Du kan når som helst avslutte abonnementet på OnStar. Du kan logge deg inn på din OnStar-konto via internett og melde deg ut der, eller du kan trykke på OnStar-serviceknappen i bilen og snakke med en rådgiver som kan hjelpe deg.

 

Kan jeg bruke OnStar når jeg reiser utenlands?
Ja, OnStar-tjenester er tilgjengelige over hele Europa.

 

På hvilke språk er OnStar tilgjengelig?
OnStar er tilgjengelig på følgende språk: engelsk, fransk, tysk, spansk, italiensk, nederlandsk, polsk, portugisisk, bulgarsk, tsjekkisk, dansk, finsk, gresk, ungarsk, norsk, rumensk, russisk, slovakisk, slovensk og svensk. For å svare på samtalen din så raskt som mulig, kan det være hensiktsmessig å først koble til en engelsktalende OnStar-konsulent.

Opel er ikke ansvarlig for å levere OnStar-tjenester. Disse tjenestene leveres av OnStar Europe Limited, et GM-selskap.
Tilbake til toppen